Over ons

Over ACServices

ACServices is opgericht in november 1992. ACServices is een full-service dienstverlener op het gebied van Informatie & Communicatie Technologie die zich gespecialiseerd heeft voor de markt van het Midden- en Kleinbedrijf. De automatisering binnen grote bedrijven verloopt professioneel en gestructureerd omdat zij ICT geschoold personeel in dienst hebben.

Voor het midden- en klein bedrijf is het inhuren en/of aannemen van personeel voor de automatisering een te grote kostenpost op de begroting. Toch is automatisering voor elk bedrijf van groot belang om efficiënt en kostenbesparend te kunnen werken. ACServices biedt het midden- en kleinbedrijf de mogelijkheid om tegen relatief lage kosten een zelfde automatiseringsniveau te bereiken als grotere bedrijven. Dit wordt bereikt doordat ACServices een full-service automatiseringsbedrijf is.

Dit betekent dat u voor al uw automatiseringstaken slechts 1 contact behoeft te onderhouden met 1 bedrijf, dit kan u veel tijd en geld besparen. ACServices biedt een uitgebreid pakket van diensten en systemen aan gebruikers van ICT.

Erkend leerbedrijf

ACServices is een door ECABO Erkend Leerbedrijf. Dat wil zeggen dat je hier uitstekend terecht kunt voor een leuke uitdagende stage of eindopdracht binnen diverse sectoren van het vak die weer passen bij verschillende opleidingen.

Wie zijn wij?

Benieuwd wie wij zijn? Bekijk het team.

Openingstijden

Ma t/m vr: 09:00 t/m 17:00 uur
Buiten deze tijden alleen op afspraak.