ACServices is druk bezig met website optimalisatie! PAK UW KANS!

Optimalisatie ACServices is momenteel druk bezig met website optimalisatie. Dat betekend dat we proberen websites sneller te maken waardoor het aantrekkelijker wordt voor Google. Hierdoor kom je hoger op Google te staan 100% Slagingspercentage ACServices heeft hierin nog geen één keer gefaald. Natuurlijk krijgen we niet elke website naar de 100 rating op Pingdom, of … Meer lezenACServices is druk bezig met website optimalisatie! PAK UW KANS!

slideshow

Nieuw in ons assortiment: Mediacasting, uw persoonlijke boodschap duidelijk in beeld!

Mediacasting, een handige en sneller manier om je boodschap duidelijk te krijgen op een persoonlijke manier doormiddel van een slideshow Mediacasting is een volledig aanpasbare slideshow die zeer geschikt is voor zowel grote als kleine schermen voor bijvoorbeeld in uw showroom voor uw occasions, in uw wachtkamer, in uw voetbalkantine met uitslagen via de KNVB … Meer lezenNieuw in ons assortiment: Mediacasting, uw persoonlijke boodschap duidelijk in beeld!

Het Cryptolocker-virus heeft mijn PC versleuteld

Afgelopen maanden krijgen we in steeds grotere aantallen pc’s, laptops en servers binnen die besmet zijn met verschillende varianten van het zogenaamde ‘Cryptolocker’ virus. Wat doet dit virus? Dit virus versleuteld ALLE bestanden op uw pc, laptop of server en vraagt u in sommige varianten om een betaling te maken om deze bestanden weer vrij … Meer lezenHet Cryptolocker-virus heeft mijn PC versleuteld

Het starterspakket vanaf nu verkrijgbaar.

Vanaf heden is er een pakket samengesteld speciaal voor starters! In dit pakket zit: Website WordPress Website; Hosting voor 1 jaar; Domeinnaamregistratie voor 1 jaar; E-mail adressen. Huisstijlontwerpen Briefpapier; E-mail handtekening (logo) Visitekaartjes (500 stuks) Dit alles voor maar €750,- exclusief btw.* *Het bedrijf mag niet ouder zijn dan 6 maanden.

Stagiair(e)s gezocht (Applicatie ontwikkeling en Systeembeheer)

Met ingang van de laatste schoolperiode die loopt tot januari hebben wij de volgende stageplekken beschikbaar: Applicatie Ontwikkelaar (2 beschikbare plekken) Systeembeheer (2 beschikbare plekken) Applicatie Ontwikkeling Momenteel zijn wij bezig ons gebied van software ontwikkeling sterk uit te breiden. Wij werken graag nauw samen met klanten, dat houd in dat wij de wensen van … Meer lezenStagiair(e)s gezocht (Applicatie ontwikkeling en Systeembeheer)

Reparatie of opschonen PC of Laptop, kom bij ACS Leeuwarden!

Is uw PC, lapotp of server traag? Heeft u last van virussen of malware?  Door het stellen van snelle diagnoses en het maken van back-ups van uw mail en andere belangrijke bestanden kunt u snel weer aan de slag, zonder verlies van uw data! Voor zowel PC, laptop of server bent u bij ons aan … Meer lezenReparatie of opschonen PC of Laptop, kom bij ACS Leeuwarden!

Facebook actie #1: win GRATIS webhosting en 25% korting op website

Om onze nieuwe Facebook pagina te promoten hebben we een leuke actie voor alle nieuwe Likers en onze trouwe volgers: Wat geven wij weg?– 1x een HEEL JAAR gratis webhosting– 1x 25% korting op een nieuwe website (t.w.v €500,00) Meer informatie over onze Webhostingpakketten De prijzen gaan er elke maand uit wanneer: – De pagina … Meer lezenFacebook actie #1: win GRATIS webhosting en 25% korting op website