WordPress Plug-Ins

Gebruikt u WordPress maar ontbreken er functionaliteiten? Geen probleem, wij maken het gewoon voor u op maat!

WordPress is één van de krachtigste content management systemen dat momenteel wordt gebruikt. Één van de ‘powers’ van WordPress is dat het gebruik van plug-ins erg gemakkelijk is. Een plug-in kan uw hele website omtoveren naar bijvoorbeeld een webshop of een ticketsysteem, super handig!

Het komt veel voor dat mensen plug-ins gebruiken die al bestaan. Het voordeel hiervan is dat ze veelal gratis zijn en dat de support van vele plug-in bouwers in de meeste gevallen redelijk goed is.

Echter heeft een dergelijke gratis (onbekende) plug-in ook nadelen:

U weet namelijk niet altijd precies wie de plug-in gemaakt heeft en hoe betrouwbaar deze persoon of bedrijf is. Daarom is het vaak geen overbodige luxe om een plug-in op maat te laten maken. Op deze manier voldoet de plug-in precies aan uw functionaliteiten en weet u precies waar u moet zijn wanneer u support nodig heeft.

Ook lijken veel plug-ins gratis maar zit u werkelijk vast aan een ‘gelimiteerde’ versie van de plug-in waardoor sommige functies dan weer nét even ontbreken.

Kies daarom voor uw eigen plug-ins

Plug-ins zijn makkelijk te onderhouden en te updaten en kunnen heel gemakkelijk worden uitgeschakeld indien dat gewenst is.

Wij kunnen vrijwel alles voor u op maat maken, hieronder een aantal voorbeelden:

  • Product XML import (extentie voor WooCommerce webshop)

Importeer hele productlijsten in XML-formaat met custom structuur in één klap naar uw webshop. Ook beschikbaar als Cron-Job.

  • Product CSV Export voor Bol.com (extentie voor WooCommerce webshop)

Uw producten ook aanbieden op Bol.com? Exporteer uw WooCommerce producten in een CSV-bestand en upload deze naar uw Bol.com account. Ook beschikbaar als Cron-Job.

  • Betaal met uw eigen betaalmethode/credits in uw WooCommerce webshop

In sommige gevallen word er met een puntensysteem gewerkt. Wij ontwikkelden een ‘credits’-betaalsysteem voor WooCommerce.

  • WordPress custom agenda’s

Onlangs ontwikkelden we een agenda op maat voor een kapperszaak. Denk hierbij aan een plug-in waarbij behandelingen en dagen/uren gecombineerd kunnen worden.

  • WordPress custom beheer en functies

Onlangs ontwikkelden we voor een hoveniersbedrijf een compleet ‘aangepaste’ versie van het WordPress systeem waarbij alle medewerkers inloggen via een custom rechtensysteem en op basis hiervan hun uren en taken bij kunnen houden