Website onderhoud

Uw WordPress website onderhouden

WordPress is tegenwoordig één van de, dan niet hét meest gebruikte CMS systeem ter wereld. Het biedt de gebruiker een makkelijke interface waarmee pagina’s, berichten en media gemakkelijk beheerd kunnen worden.Dit is natuurlijk niet onopgemerkt gebleven bij hackers. Hackers en bots zijn continu bezig met het proberen te hacken van verschillende WordPress websites en ontwikkelen zich razendsnel door. Daarom wordt WordPress en zijn plug-ins regelmatig geüpdate door de bouwers om zo deze hackers en bots een stapje voor te blijven. Daarom bied ACServices website onderhoud aan.

Automatisch updaten

Veel ‘standaard’ WordPress websites kunnen gebruik maken van de optie ‘automatisch updaten’. Deze optie zorgt er simpelweg voor dat wanneer er een update voor uw CMS of voor één of meerdere van uw plug-ins verschijnt en deze direct word gedownload en geïnstalleerd.

De nadelen van het automatisch updaten komen al snel naar boven wanneer er gebruik gemaakt word van veel verschillende plug-ins of maatwerk in uw website. In veel gevallen zijn sommige plug-ins niet compatibel met de nieuwere versie van het CMS en kunnen daarom de zogenaamde ‘whitescreen’ veroorzaken tijdens of na een update.

Een dergelijke ‘whitescreen’ is niets meer dan een compleet wit scherm waarbij de gebruiker niet meer bij zowel de voor- en achterkant van de website kan komen. De website moet dan handmatig door de webbouwer worden ‘teruggezet’.

Dit kunt u echter voorkomen door gebruik te maken van onze onderhoudsservice.

Uw zorgen uit handen

Onze onderhoudsservice biedt u de volgende voordelen:

  • Uw website(s), webshop(s), plug-ins en zelfs maatwerk worden elke week door ons voorzien van de nieuwste updates.
  • Eventuele compatibiliteitsproblemen of fouten bij een update worden direct kosteloos verholpen.
  • Wij maken elke week een back-up van uw bestanden zodat uw website altijd op elk moment hersteld kan worden.

U bent dan beter beschermd tegen hackers.

Uw website hoger in Google?

Veel mensen met een website denken dat hun site meteen de volgende dag op de eerste pagina van Google zal staan, dit is echter helaas niet het geval.

Het kan in sommige gevallen wel 3 weken duren voordat de website geïndexeerd is. Daarnaast hangt de positie van uw website af van vele factoren. We hebben hieronder een paar voor u op een rijtje gezet:

  • Het aantal inkomende links – Des te meer websites een link naar uw website hebben geplaatst, des te hoger uw website gewaardeerd zal worden. Het gaat hier vaak wel om ‘relevante links’. Gaat uw website over kunststof kozijnen, dan zal een link vanaf een website die over kunststof kozijnen gaat een hogere waarde geven dan een website die over koeien gaat.
  • De hoeveelheid tekst op de pagina’s – Zorg er altijd voor dat uw pagina’s voldoende tekst bevatten zodat de zoekmachine weet waar uw pagina over gaat.
  • De opbouw / indeling van de tekst op de pagina’s – Zorg er altijd voor dat een website op een ‘nette’ manier wordt opgebouwd. Gebruik bijvoorbeeld een ‘H1-titel’ maar één keer per pagina. Verdeel de titels over de mate van ‘belangrijkheid’ van uw pagina’s of alinea’s.
  • De opbouw van de linkstructuur – Zorg dat uw linkstructuur ‘beschrijvend’ is aan de titel en het onderwerp van de pagina. Op deze manier kan de zoekmachine heel makkelijk zien waar de pagina over gaat. Daarnaast zal een ‘schone’ URL (bijvoorbeeld: http://www.mijnsite.nl/kozijnen/kunststof-kozijnen ) beter scoren dan een ‘niet schone URL’ (bijvoorbeeld: http://www.mijnsite.nl/index.php?page=2&subpage=34 ).
  • De interne linkstructuur – Zorg ervoor dat uw gebruikers makkelijk kunnen navigeren tussen pagina’s. Gebruik waarnodig een opsomming van uw diensten of producten en verwerk hier links in naar uw product- of dienstpagina’s. Op deze manier kunnen uw gebruikers meteen terecht bij de diensten of producten die u omschrijft, en kunnen de zoekmachines beter zien waar uw website of pagina over gaat.
  • De namen en title-tags van uw links – Zorg ervoor dat zowel interne als externe links op uw website ‘beschrijvend zijn’. Dit kunt u doen door de ‘title-tags’ goed in te vullen. Deze optie wordt door de meeste CMS systemen standaard geboden. Een titel tag geeft de gebruiker een aanduiding waar de betreffende link over gaat wanneer hij/zij met de muis over de link heen gaat. Tevens wordt deze titel tag voorgelezen op apparaten voor slechtzienden.

Natuurlijk hangt uw Google positie van veel meer factoren af. Daarom bieden wij de optie om uw website te laten optimaliseren.

Zoekmachine optimalisatie

Wij bieden u de optie op uw website volledig te laten optimaliseren op bovenstaande punten zodat uw website gegarandeerd zal stijgen in de zoekresultaten.

Daarnaast kunnen we ervoor zorgen dat u elke maand 4 nieuwe relevante inkomende links naar uw website krijgt. Op deze manier zorgt u voor een natuurlijke opbouw van inkomende links en zal uw website beter gevonden worden in de zoekmachine.

Geen zorgen in één abonnement voor een vaste prijs per maand

In overleg kunnen we bovenstaande diensten aanbieden voor een vast bedrag per maand. Op deze manier weet u precies waar u aan toe bent en is uw website altijd voorzien van de nieuwste updates.

Daarnaast combineren we bovenstaande diensten met een stukje Content Management. Dat wil zeggen dat we eventuele wijzigingen in de content gewoon voor u doorvoeren.

Meer informatie?

Stuur ons een e-mail of bel ons voor meer informatie: 058 – 744 00 91