Webontwikkeling

Een website is tegenwoordig één van de belangrijkste aanspreekpunten als het gaat om het vinden van uw bedrijf. Naast het vinden van uw website is ook de functionaliteit en de vormgeving van uw website zeer belangrijk. Een website is tegenwoordig niet meer weg te denken. Vandaar dat ACServices Webontwikkeling aanbied.

ACServices denkt met u mee, zo zorgen we voor zowel een functioneel als een technisch ontwerp waarin alles aan u beschreven staat. Verder kunnen we voor u de ontwerpen van de website en huisstijl verzorgen.

Zelf uw website beheren zonder technische kennis met behulp van WordPress CMS – Webontwikkeling

Wat is een CMS? Deze term komt u vast bekend voor en het staat voor niets anders dan Content Management Systeem. Oftewel een systeem waarmee u de inhoud van uw website kunt beheren.

Een CMS is tegenwoordig niet meer weg te denken. Het is de achterkant van uw website zodat de bezoeker hier verder niets van zal zien. Een CMS werkt als een soort tekstverwerker zoals bijvoorbeeld Microsoft Word of OpenOffice. Gemakkelijk titels en teksten bewerken en toevoegen, pagina’s bewerken en toevoegen en berichten beheren, alles kan tegenwoordig heel snel en makkelijk met een CMS.

Responsive webdesign

Tegenwoordig heeft bijna elk bedrijf wel een mobiele website, dit is veelal omdat het gebruik van mobiele apparaten zoals tablets en smartphones met de jaren vors is toegenomen. Wanneer een gebruiker uw website niet goed kan weergeven op zijn/haar telefoon of tablet wordt dit veelal gezien als een afknapper op het bedrijfsimago. Een mobiele website zal daarintegen een verzorgde en gelikte uitstraling geven.

Onze programmeurs zijn gespecialiseerd in responsive webdesign. Dat wil zeggen dat uw website “kijkt” naar de resolutie van het beeldscherm van de bezoeker, en de vormgeving van de site zich daar automatisch op aan past. U hebt hier dus totaal geen omkijken naar, dit gaat volledig automatisch.

Ook is het voor ons een streven om mobiele websites er zo uit te laten zien dat de klant het idee heeft dat het een app gebruikt. Een mobiele website moet qua functionaliteit opnieuw uitgedacht worden, daarnaast moeten menu’s en kleuren speciaal ontworpen en aangepast worden.

Met een responsive website van ACServices hebt u alles in één!

webontwikkeling

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor uw website met CMS.