Gratis Quickscan

Wat is een Quickscan?

Een quickscan is een snel en accuraat onderzoek van de staat van uw website. Hierin verwerken wij onder andere een uitgebreid rapport over de manier waarop uw website is gebouwd en een uitgebreid zoekwoordenonderzoek.

Het onderzoek naar de manier waarop uw website is gebouwd wil zeggen dat we de code van uw website bekijken en onder de loep nemen. Foutief of niet efficiënt gebruik van URL-structuren, paginanamen, ALT-tags en titels zullen bijvoorbeeld de leesbaarheid en vindbaarheid van uw website niet ten goede doen voor de zoekmachines.

Het zoekwoordenonderzoek zal u een uitgebreid overzicht geven van de effectiviteit van de teksten, pagina’s en URL-structuren op uw website. Daarnaast kijken we op welke zoekwoorden uw website momenteel gevonden word. En op welke pagina in de zoekmachines u te vinden bent.

Uw website zal op diverse punten een rapportcijfer ontvangen. Met een uitgebreid inzicht in waar de verbeterpunten van uw website liggen.

Een Quickscan is gratis en vrijblijvend

Een Quickscan is bij ons gratis en vrijblijvend. Uiteraard kunt u er voor kiezen om de website te laten optimaliseren door ons.

Wij kunnen meteen aan de slag om de verbeteringen voor uw website door te voeren en uw website optimaliseren voor merkbaar betere resultaten in de zoekmachines.

Vraag uw gratis Quickscan aan

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website en ons privacybeleid