Google optimalisatie (SEO)

Google ACServices ontwikkelt websites op een zoekmachine vriendelijke manier.
Wij zorgen ervoor dat, middels de technische uitvoering, uw website optimaal door de verschillende zoekmachines geïndexeerd kan worden. (SEO)
Denkt u hierbij aan juiste XHTML (semantics) en de opbouw daarvan, definieerbare title, description, keywords, implemtatie van een Google sitemap (webmastertools) etc.

Hiermee is de vindbaarheid van uw website in Google op een goed basisniveau.
Iedere website heeft echter zijn eigen specifieke mogelijkheden om de online vindbaarheid verder te verbeteren en de juiste bezoekers beter te bereiken.
Deze specifieke mogelijkheden zijn afhankelijk van de doelstellingen van de website en de markt waarop gericht wordt.

Een website kan via zoekmachines op twee manieren meer bezoekers trekken: enerzijds door bij relevante zoekopdrachten vaker voor te komen op de eerste zoekresultaten pagina van Google (SEO)
en anderzijds door te adverteren naast en boven deze organische zoekresultaten (Adwords).

ACServices heeft hiervoor een Google Advertising en Google Analytics gecertificeerde partner die volledig is gespecialiseerd in zoekmachine optimalisatie.
Op basis van een vrijblijvende inventarisatie kan deze partner bepalen welke vorm van zoekmachine-optimalisatie voor uw website en uw markt het meest geschikt is: Adwords en/of SEO.

Zoekmachine optimalisatie wordt steeds belangrijker

Het aantal bedrijven dat bewust bezig is met het verbeteren van hun website neemt nog altijd sterk toe.
Niet alleen het aantal websites, maar ook het niveau van de zoekmachineoptimalisatie neemt toe.
Voor websites die niet actief aan SEO doen, wordt het daarom steeds moeilijker om hoog in de zoekresultaten van Google te verschijnen.

Onderzoek heeft aangetoond dat de zichtbaarheid van een website drastisch afneemt als deze niet op de eerste pagina van Google staat,
terwijl bedrijven met een hoge positie in Google door bezoekers worden gezien als ‘topmerken’ die ze onderbewust associëren met kwaliteit en professionaliteit.
Hoog komen in google wordt dus steeds belangrijker.

SEO advies

Naast de standaard vindbaarheid is het mogelijk de vindbaarheid verder te vergroten.

Door de website structuur en teksten correct in te richten is het mogelijk om hoger in de zoekresultaten van zoekmachines te komen;
Google en andere zoekmachines kunnen de content makkelijker lezen en beter begrijpen hoe de website logisch is opgebouwd.
Ook kan de websitebeheerder zelf de inhoudsopgave van de website op de juiste manier bij Google (laten) indienen. Onze partner stelt hiertoe een technisch SEO rapport op.

SEO onderzoek en rapport (Quickscan)

Een snel en accuraat onderzoek van de staat van uw website. Hierin verwerken wij onder andere een uitgebreid rapport over de manier waarop uw website is gebouwd en een uitgebreid zoekwoordenonderzoek.

Het onderzoek naar de manier waarop uw website is gebouwd wil zeggen dat we de code van uw website bekijken en onder de loep nemen. Foutief of niet efficiënt gebruik van URL-structuren, paginanamen, ALT-tags en titels zullen bijvoorbeeld de leesbaarheid en vindbaarheid van uw website niet ten goede doen voor de zoekmachines.

Het zoekwoordenonderzoek zal u een uitgebreid overzicht geven van de effectiviteit van de teksten, pagina’s en URL-structuren op uw website. Daarnaast kijken we op welke zoekwoorden uw website momenteel gevonden word en op welke pagina in de zoekmachines u te vinden bent.

Uw website zal op diverse punten een rapportcijfer ontvangen met een uitgebreid inzicht in waar de verbeterpunten van uw website liggen.

SEO-specialisten

Onze SEO partner is expert in het beter vindbaar maken van websites. Elke medewerker heeft gewerkt als strategisch bedrijfsadviseurs en presenteert elk SEO-advies.
Als onderdeel van een helder geformuleerde online marketing strategie. Voordat zijn aan de slag gaan zorgen zij dat zij inzicht hebben in uw sector, producten en bedrijf.
De SEO-specialisten werken doelgericht en gestructureerd. Er wordt een strategie opgesteld op basis van feiten in plaats van aannames.

Google Analytics

Uw website wordt opgeleverd met Google Analytics implementatie. Uiteraard kunt u ook toegang krijgen tot het Google Analytics account.Google Analytics

Google Adwords

Betaalde zoekresultaten zijn een goede manier om de vindbaarheid, bekendheid en zichtbaarheid van uw website te verbeteren.
Bezoek uit betaalde zoekresultaten kan bovendien versneld inzicht geven in de meest relevante keywords (zoektermen) per markt.

Op basis van inzichten uit maandelijkse bestudering van deze meetresultaten, zal onze partner uw Adwords campagne aanpassen om het rendement
verder te optimaliseren en u vervolgens nog beter kunnen assisteren bij het verbeteren van de organische vindbaarheid van de website (SEO).