Content Management

Hebt u een eigen website, maar geen tijd om met regelmaat berichten of pagina’s te plaatsen?

Geen probleem, ACS kan dit voor u uit handen nemen. Dit kunnen we op verschillende manieren doen door ons bijvoorbeeld te verdiepen in uw branche en het regelmatig plaatsen van leuke en boeiende nieuwsberichten op uw website die gerelateerd zijn aan uw branche. Zo blijven uw website bezoekers geboeid en zo krijgt u ook wat extra traffic naar uw website. ACS is namelijk een specialist op het gebied van content management.

Daarnaast kunnen we (afhankelijk van uw website en branche) bijvoorbeeld teksten over uw producten en diensten plaatsen en up-to-date houden.

Denk bijvoorbeeld aan uw occasions als auto garage, deze moeten vaak toegevoegd, gewijzigd en verwijderd worden, waar u als garagebedrijf vaak geen tijd voor heeft. Dit kunnen wij volledig voor u uit handen nemen voor een vast bedrag per maand.

Content management voor Webshops (vullen)

U kunt ook bij ons terecht voor het vullen van uw webshop. Artikelen kunnen met gewenste omschrijving en SEO teksten worden toegevoegd. Dit zal u niet alleen veel tijd opleveren voor andere dingen; door de SEO teksten die onze online marketeers voor u opstellen zult u ook meer klanten in uw webshop krijgen.

Voor een volledig advies en een prijsopgave voor uw website kunt u contact met ons opnemen.

Neem contact met ons op