ICT onderhoud en serverpakketten

Elk bedrijf heeft te maken met ICT en de onderhoud daarvan. Dit kan gedaan worden door de medewerkers binnen het bedrijf of kan uitbesteed worden aan een extern bedrijf. Als het ICT onderhoud wordt gedaan door de medewerkers binnen het bedrijf zelf is het mogelijk dat het vaak goed gaat. Maar na een tijd ga je tegen problemen oplopen. Dit kan bijvoorbeeld een verouderd systeem zijn wat geüpdatet moet worden of een beveiligingslek bevat.

Het repareren of oplossen van deze problemen kunnen vaak veel tijd in beslag gaan nemen. Hierdoor is er minder tijd om bezig te zijn met hetgeen waarvoor de medewerkers zijn aangenomen. Je verliest dus tijd en tijd is geld. Door deze werkzaamheden uit te besteden aan een extern bedrijf ligt het werk in hun handen. Deze bedrijven beschikken over de juiste tools zoals monitoring, back-up & herstel en professionele ICT medewerkers die gespecialiseerd zijn in dit vakgebied. Hierdoor wordt er ook preventief onderhoud geleverd en worden eventuele knelpunten vroegtijdig gesignaleerd en opgelost. Doordat zij veel kennis en ervaring hebben van ICT en onderhoud zijn de meeste problemen hierdoor dan ook snel opgelost. Zo kunt u zonder enige problemen verder gaan met uw werk en bent u er van verzekerd dat uw pc’s naar behoren functioneren.

Wij ACServices hebben daarom sitepakketten samengesteld om uw ICT werk over te nemen. Door een abonnement te nemen op een van deze pakketten legt u het ICT onderhoud van uw bedrijf bij ons neer. Wij hebben verschillende pakketten voor u samengesteld om in uw behoeften te voorzien. Wij hebben drie pakketten samengesteld met ieder zijn eigen elementen. Buiten de standaard pakketten om zijn er sub-pakketten. Door deze optie te kiezen breidt u uw abonnement uit. Naast al deze pakketten kunt u een dagelijks back-up plan bestellen. Dit varieert van de hoeveelheid dagen dat uw data bewaard wordt en de grootte van de back-up.

Hieronder kunt u meer informatie vinden of de vorm & inhoud van onze pakketten.

Meer informatie over computer pakketten

Meer informatie over site pakketten

Als u interesse heeft in één of meerdere van onze pakketten kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.
Mocht u nog vragen hebben of wilt u graag een gratis adviesgesprek met ons aangaan dan zijn wij te bereiken op 058 744 00 91.

Afbeeldingsresultaat voor ict onderhoud