SnelStart Boekhoudpakket

Snelstart

ACServices is al jaren dealer van Snelstart software. Snelstart ontwikkelt al sinds 1982 boekhoud- en facturatieprogramma’s. Het voornaamste doel van Snelstart is na al die jaren ervaring nog steeds hetzelfde. Namelijk ervoor trachten te zorgen dat je als ondernemer,  als het ware één wordt met de cijfers van je onderneming. Intussen doen al meer dan 46.000 ondernemingen beroep op het online pakket van Snelstart, net als ongeveer 2.500 boekhoud- en accountantskantoren.

De voordelen van Snelstart

De eenvoud van het programma is het eerste vernoemenswaardige voordeel van Snelstart. ZZP’ers en startende ondernemers zijn logischerwijs ook vaak iets minder op de hoogte van het reilen en zeilen in de financiële wereld dan meer ervaren ondernemers. Gebruikers van het pakket stellen dan ook vaak dat het pakket ideaal is voor starters, maar dat ze het wel zouden overwegen om een overstap te maken naar een ander pakket indien hun onderneming ferm zou groeien. Snelstart biedt gewoon een zeer goede software om zelf gemakkelijk te boekhouden en te factureren. Het is gewoon goed te snappen en gemakkelijk in gebruik. Het gebruiksgemak resultaat ook altijd in een besparing van tijd en dus ook van geld.

Andere voordelen die zeker het vernoemen waard zijn, is het geautomatiseerd voorraadbeheer, de vele opties voor facturatie, de mogelijkheid om facturen en bankafschriften in te lezen in het pakket, het kunnen registreren van relatiegegevens, het voorbereiden en versturen van de BTW-aangifte, en de mogelijkheid om gegevens uit te wisselen met je externe accountant.

Klantenbeoordelingen bevatten vaak nog de meest praktische voordelen voor ondernemers. Zo vinden velen de zoekfunctie in Snelstart een groot voordeel. Je kunt zaken opzoeken op bedrag, factuurnummer of omschrijving. De klantenservice maakt ook een goede indruk en ondernemers met een webwinkel kunnen een koppeling tussen de webshop en Snelstart aanmaken. Op die manier moeten orders op de webshop niet meer manueel in Snelstart worden ingegeven, dat gebeurt volledig automatisch.

Een koppeling tussen uw SnelStart boekhouding en uw webwinkel?

In de afgelopen jaren hebben wij samen met onze klanten het ACSConnect pakket ontwikkeld. Met behulp van ACSConnect kunt u uw orders zeer snel en gemakkelijk overzetten vanuit uw webshop naar uw SnelStart pakket. En kunt u uw artikelen vanuit SnelStart zeer snel en gemakkelijk overzetten naar uw webshop.

Dit bespaart u niet alleen tijd, het verkleint ook de kans op menselijke fouten bij het overzetten van artikelen en orders.

Meer weten?

    Uw naam(verplicht)

    Uw email (verplicht)

    Onderwerp (verplicht)

    Uw bericht

    Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website en ons privacybeleid