ACServices biedt u nu SSL diensten aan

Heeft u het al gezien? ACServices biedt nu ook SSL aan. Maar wat is dat? En wat doe ACServices dan voor U? Dat word verder in dit artikel voor u uitgelegd.

Wat is SSL

Het begrip SSL (afkorting van ‘Secure Socket Layer’) houdt een techniek in die wordt gebruikt voor het versleutelen en authenticeren van het dataverkeer op internet. Bij websites wordt daarmee de overdracht tussen browser en webserver beveiligd. Vooral in de e-commerce, waar vertrouwelijke en gevoelige gegevens worden overgedragen, is het gebruik van een SSL-certificaat of de doorontwikkelde variant TLS (‘Transport Layer Security’) absoluut noodzakelijk.

Gevoelige gegevens die worden beschermd met SSL-versleuteling zijn bijvoorbeeld:

  • Registratiegegevens: naam, adres, e-mailadres en telefoonnummer
  • Logingegevens: e-mailadres en wachtwoord
  • Betalingsgegevens: creditcardnummer en bankgegevens
  • Invulformulieren
  • Door klanten geüploade documenten

Met SSL als beveiliging kan de communicatie niet worden meegelezen of gemanipuleerd en kunnen persoonlijke gegevens niet in verkeerde handen vallen.

 

Wat doet ACServices voor u?

Indien u uw website wilt beveiligen met een SSL certificaat en u heeft de webhosting bij ons ondergebracht dan zullen wij de aanvraag en installatie voor u verzorgen. Indien u dit in eigen beheer heeft dan kunt u een CSR (CertificateSigningRequest) genereren en deze aan ons mailen.

 

Wacht niet langer

Wacht niet langer met de installatie van een SSL certificaat. ACServices zorgt voor het hele proces. Het enige wat u moet doen is een telefoontje plegen naar ACServices.